Babyfoon met camera: Vind hier de 5 beste babyfoons met camera van 2024

Een babyfoon met camera kan een handig hulpmiddel zijn voor ouders die op zoek zijn naar een manier om hun baby in de gaten te houden wanneer ze niet in dezelfde kamer zijn. Met een babyfoon met camera kunnen ouders hun baby in de gaten houden via een live videostream op hun smartphone of tablet. Dit kan ouders geruststellen en hen helpen om hun baby beter te begrijpen en op te voeden. Er zijn een aantal verschillende opties op de markt als het gaat om babyfoons met camera's, dus het is belangrijk om goed te kijken naar wat er beschikbaar is voordat je een aankoop doet. Sommige babyfoons bieden bijvoorbeeld meerdere camera's, terwijl andere modellen mogelijk extra functies hebben, zoals temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe gemakkelijk het apparaat te gebruiken is en of het aan jouw behoeften voldoet. Door een beetje tijd te besteden aan het vergelijken van verschillende opties, kun je de beste babyfoon met camera voor jou en je gezin vinden.

Wat zijn de beste babyfoons met camera?

Onze favoriet

De Luvion Easy Babyphone is een premium babyfoon met camera die je geruststelling geeft terwijl je je baby in de gaten houdt.

 • Kwaliteit
 • Bereik
 • Extra functies

2e beste keuze

De Orretti® V9 Babyfoon met camera is een uitstekende keuze voor ouders die in contact willen blijven met hun baby.

 • Kwaliteit
 • Bereik
 • Extra functies

3e beste keuze

De Motorola Nursery Babyfoon met Camera is er voor ouders die op zoek zijn naar een gemakkelijk te gebruiken babyfoon.

 • Kwaliteit
 • Bereik
 • Extra functies

Op deze pagina:

Waar zijn de beste babyfoons met camera op getest?

De beste babyfoons met camera worden geselecteerd op basis van hun kwaliteit, bereik en extra functies. Er zijn verschillende tests uitgevoerd om deze eigenschappen te beoordelen en de beste babyfoons met camera worden geselecteerd op basis van hun prestaties in deze tests.

#1
Luvion Easy Babyphone

De Luvion Easy Babyphone is een premium babyfoon met camera die je geruststelling geeft terwijl je je baby in de gaten houdt. De babyfoon heeft een hoge resolutie camera die duidelijk en gedetailleerd beeld geeft van je baby, zodat je altijd kunt zien wat er gebeurt.

Met twee-weg-audio kun je gemakkelijk communiceren met je baby, terwijl de temperatuurmonitoring ervoor zorgt dat je weet of de kamer op een comfortabele temperatuur is voor je baby. De Luvion Easy Babyphone heeft ook nachtzicht, zodat je je baby kunt zien in het donker zonder dat je hem of haar wakker maakt.

De Luvion Easy Babyphone is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of met de Luvion-app op je smartphone. Het apparaat heeft ook een lange batterijduur en werkt op een afstand van 300 meter, zodat je je baby kunt in de gaten houden terwijl je in het huis bent.

Al met al is de Luvion Easy Babyphone een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken babyfoon met camera. Het apparaat biedt geruststelling en gemak, zodat je je baby kunt zien en horen terwijl je je aan het ontspannen bent of bezig bent met andere taken.

 • Kwaliteit
 • Bereik
 • Extra functies
Beste prijs op BOL.com

#2
Orretti V9 Babyfoon met camera

De Orretti® V9 Babyfoon met camera is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare manier om in contact te blijven met hun baby wanneer ze niet in dezelfde kamer zijn. De babyfoon heeft een krachtige batterij die je op elk moment van de dag en nacht kunt gebruiken, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er thuis gebeurt. Het apparaat heeft ook een verbeterd zendbereik, zodat je een duidelijk signaal krijgt, zelfs als je je op een grotere afstand bevindt. Het grote LCD-scherm maakt het gemakkelijk om de camera te bedienen en de temperatuurbewaking helpt je om ervoor te zorgen dat je baby comfortabel en veilig is. De babyfoon is ook uitgerust met een nachtlampje, terugspreekfunctie en slaapliedjes om je baby te helpen in slaap te vallen. Al met al is de Orretti® V9 Babyfoon met camera een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige babyfoon.

 • Kwaliteit
 • Bereik
 • Extra functies
Beste prijs op BOL.com

#3
Motorola Nursery Babyfoon met Camera

De Motorola Nursery Babyfoon met Camera is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken babyfoon. De babyfoon heeft een grote 4,3 inch kleurendisplay waarmee je je kindje in de gaten kunt houden, zelfs in het donker dankzij het infrarood nachtzicht. De terugspreekfunctie maakt het mogelijk om geruststellende woordjes te spreken naar je kindje, zodat je het kan troosten zonder de kamer in te hoeven gaan. De babyfoon is ook voorzien van slaapliedjes, zodat je kindje gemakkelijk in slaap kan vallen. De Motorola Nursery Babyfoon is gemakkelijk op te laden via de meegeleverde oplaadkabel en heeft een bereik tot 50 meter, zodat je altijd in contact kunt blijven met je kindje terwijl je binnenshuis bezig bent. De babyfoon is voorzien van een stevig en duurzaam design, zodat je zonder zorgen kunt gebruiken. Al met al is de Motorola Nursery Babyfoon met Camera een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken babyfoon.

 • Kwaliteit
 • Bereik
 • Extra functies
Beste prijs op BOL.com

#4
Alecto DVM135

De Alecto DVM135 is een babyfoon met camera die je op afstand kunt bekijken en beluisteren via een handige app op je smartphone of tablet. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt bij je kindje thuis, zelfs als je er zelf niet bent. De camera is voorzien van infraroodverlichting, zodat je ook 's nachts duidelijk kunt zien wat er gebeurt.

Daarnaast heeft de Alecto DVM135 ook een temperatuurweergave, zodat je kunt zien of de temperatuur in de babykamer comfortabel is voor je kindje. De babyfoon heeft verder een bereik van 300 meter, zodat je overal in huis of in de tuin kunt blijven luisteren en kijken.

Met de handige tweezijdige intercomfunctie kun je ook direct met je kindje praten, zodat je je gerustgesteld kunt voelen dat alles goed is met je kleine. De Alecto DVM135 is verkrijgbaar in het wit, wat een mooi en tijdloos design geeft aan de babyfoon. Kortom, de Alecto DVM135 is een ideale babyfoon met camera voor ouders die altijd op de hoogte willen zijn van wat er gebeurt bij hun kindje.

 • Kwaliteit
 • Bereik
 • Extra functies
Beste prijs op BOL.com

#5
Laxihub M1

De Laxihub M1 is een babyfoon met camera die zorgt voor ultieme beveiliging voor je kindje. De camera heeft een Full HD-resolutie, waardoor je in heldere en scherpe beelden kunt zien wat er zich in de babykamer afspeelt. De Laxihub M1 is ook voorzien van nachtzicht, zodat je ook in het donker alles kunt volgen.

Met de Laxihub M1 kun je gemakkelijk via een app op je smartphone of tablet de babykamer in de gaten houden, waar je ook bent. De camera is ook voorzien van een twee-weg audiofunctie, zodat je je kindje kunt geruststellen of troosten als dat nodig is.

De Laxihub M1 is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, en heeft een gebruiksvriendelijke app met verschillende handige functies, zoals een slaapliedjes-afspeellijst en een temperatuurmeter. Kortom, de Laxihub M1 is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige babyfoon met camera.

 • Kwaliteit
 • Bereik
 • Extra functies
Beste prijs op BOL.com

Wat is een babyfoon met camera?

Een babyfoon met camera is een apparaat dat je kunt gebruiken om in de gaten te houden wat er gebeurt in de babykamer als je niet in de buurt bent. Het apparaat bestaat uit twee delen: een camera die je in de babykamer kunt plaatsen en een monitor die je bij je kunt houden.

Als je de camera in de babykamer hebt geplaatst, kun je via de monitor zien wat er gebeurt in de kamer. Sommige babyfoons met camera bieden ook andere functies, zoals het kunnen horen wat er gebeurt in de babykamer of het kunnen praten met de baby via de monitor.

Een babyfoon met camera kan een handig hulpmiddel zijn voor ouders die willen weten wat er gebeurt in de babykamer als ze niet in de buurt zijn. Zo kun je bijvoorbeeld zien of de baby rustig slaapt of horen als de baby wakker wordt en huilt. Het kan ook een geruststellend gevoel geven om te weten dat je op afstand kunt controleren wat er gebeurt in de babykamer.

Waar moet je op letten bij het kopen van een babyfoon met camera?

Bij het kopen van een babyfoon met camera dien je vooral op de volgende dingen te letten:

Touchscreen

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om letten op het touchscreen bij het kopen van een babyfoon met camera.

Ten eerste kan een touchscreenmonitor gemakkelijker te bedienen zijn dan een monitor met knoppen. Als je een monitor met een touchscreen koopt, kun je gemakkelijk door de verschillende instellingen en functies swipen en tappen, wat het gebruik van het apparaat eenvoudiger maakt.

Ten tweede kan een touchscreenmonitor een duidelijker beeld geven dan een monitor met knoppen. Als de monitor een touchscreen heeft, kun je het beeld gemakkelijk in- of uitzoomen of de camera op een andere hoek plaatsen door met je vingers te swipen of te tappen. Dit kan ervoor zorgen dat je een duidelijker en nauwkeuriger beeld hebt van wat er gebeurt in de babykamer.

Ten slotte kan een touchscreenmonitor ook handiger zijn als je het apparaat op afstand wilt bedienen. Als je een apparaat hebt met een touchscreen, kun je gemakkelijk op afstand de instellingen wijzigen of de camera op een andere hoek plaatsen door met je vingers te swipen of te tappen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je de camera op een andere hoek wilt plaatsen of als je de volume of andere instellingen wilt aanpassen zonder naar de babykamer te hoeven gaan.

Daarnaast kan een touchscreenmonitor ook handiger zijn als je het apparaat onderweg wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld op reis gaat of naar het park gaat, kun je het apparaat gemakkelijk meenemen en op afstand bedienen met behulp van het touchscreen.

In het algemeen is het dus belangrijk om letten op het touchscreen bij het kopen van een babyfoon met camera omdat het kan bijdragen aan een gemakkelijker te bedienen apparaat, een duidelijker beeld en handigheid als het apparaat op afstand wordt gebruikt of onderweg wordt meegenomen. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat er andere belangrijke factoren zijn om rekening mee te houden, zoals de afbeeldingskwaliteit, de bereik van het apparaat en de beschikbare functies. Ik hoop dat dit antwoord je vraag beantwoordt. Als je verdere vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen.

Geluids- en beeld activering

Het is belangrijk om letten op geluids- en beeldactivering bij het kopen van een babyfoon met camera omdat deze functies ervoor zorgen dat de babyfoon alleen aangaat wanneer er geluid of beweging gedetecteerd wordt. Dit kan helpen om te voorkomen dat de babyfoon continu aanstaat en mogelijk storend is voor de baby of de ouders. Bovendien kan het ook helpen om de batterijduur van de babyfoon te verlengen, omdat deze alleen aan zal gaan wanneer dat nodig is.

Geluidsactivering kan bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de babyfoon alleen aangaat wanneer de baby huilt of ander geluid maakt, zodat ouders niet hoeven te luisteren naar het constante geruis in de kamer van de baby. Beeldactivering kan ervoor zorgen dat de camera alleen aangaat wanneer er beweging gedetecteerd wordt, zodat ouders niet hoeven te kijken naar een stilstaande beeld van de kamer van de baby als de baby rustig slaapt.

Het is aan te raden om te zoeken naar een babyfoon met beide functies, zodat ouders zowel kunnen luisteren als kijken naar de baby zonder dat ze continu aan hoeven te staan. Dit kan helpen om zowel tijd als energie te besparen en ervoor zorgen dat ouders zich geruster voelen als ze de baby laten slapen.

Geluidsniveau baby unit

Het is belangrijk om letten op het geluidsniveau van de babyunit bij het kopen van een babyfoon met camera omdat dit kan bepalen hoe goed ouders de baby kunnen horen. Als het geluidsniveau te laag is, kan het moeilijk zijn voor ouders om de baby te horen als deze huilt of ander geluid maakt, wat kan leiden tot ongerustheid of stress. Aan de andere kant, als het geluidsniveau te hoog is, kan dit storend zijn voor de ouders of de baby als de babyfoon continu aanstaat en kan het ook leiden tot gehoorproblemen op de lange termijn.

Het is daarom aan te raden om te zoeken naar een babyfoon met een goed geluidsniveau, zodat ouders de baby gemakkelijk kunnen horen wanneer dat nodig is. Sommige babyfoons hebben ook een volume-instelling, zodat ouders het geluidsniveau kunnen aanpassen naar hun voorkeur. Het is ook belangrijk om te letten op andere functies die kunnen helpen om het geluidsniveau te verbeteren, zoals geluidssignalering of trilalarm, zodat ouders op een andere manier op de hoogte gebracht kunnen worden als de baby huilt.

Nachtzicht op de babyfoon

Het is belangrijk om letten op nachtzicht op de babyfoon bij het kopen van een babyfoon met camera omdat het kan helpen om te zien wat er gebeurt in de babykamer als het donker is. Sommige babyfoons met camera hebben een nachtzichtfunctie, wat betekent dat de camera in staat is om beelden te produceren in het donker. Dit kan handig zijn als je wilt zien wat er gebeurt in de babykamer tijdens de nacht.

Er zijn verschillende manieren waarop nachtzicht op een babyfoon kan worden geïmplementeerd. Sommige babyfoons gebruiken infraroodverlichting om beelden in het donker te produceren, terwijl andere babyfoons gebruikmaken van speciale sensoren die licht omzetten in beelden.

Het is belangrijk om te letten op het nachtzicht als je een babyfoon met camera koopt, omdat het kan helpen om te zien wat er gebeurt in de babykamer als het donker is. Als je een babyfoon koopt die geen nachtzicht heeft, kan het moeilijk zijn om te zien wat er gebeurt in de babykamer als het donker is en dat kan leiden tot ongerustheid of ongemak.

Bovendien kan een babyfoon met goed nachtzicht ook helpen om te zien of de baby rustig slaapt of als er iets anders aan de hand is, zoals een nachtmerrie of een ander probleem. Al met al is het dus belangrijk om letten op nachtzicht op de babyfoon bij het kopen van een babyfoon met camera omdat het kan helpen om te zien wat er gebeurt in de babykamer als het donker is.

Terugspreekfunctie

Het is belangrijk om letten op de terugspreekfunctie op de babyfoon bij het kopen van een babyfoon met camera omdat het een handige functie kan zijn om te hebben als je wilt communiceren met de baby als je niet in de buurt bent.

De terugspreekfunctie op een babyfoon met camera is een functie die het mogelijk maakt om te praten met de baby via de monitor. Als je de terugspreekfunctie gebruikt, kun je via de monitor praten tegen de baby en de baby kan jouw stem horen. Dit kan een handig hulpmiddel zijn als je wilt communiceren met de baby als je niet in de buurt bent, bijvoorbeeld als je in een andere kamer bent of als je op reis bent.

De terugspreekfunctie kan ook handig zijn als je de baby wilt kalmeren als hij of zij huilt. Als je via de monitor kunt praten tegen de baby, kun je misschien de baby kalmeren zonder naar de babykamer te hoeven gaan. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je bezig bent met andere dingen of als je wilt proberen om de baby op een andere manier te laten slapen.

In het algemeen is het dus belangrijk om letten op de terugspreekfunctie op de babyfoon bij het kopen van een babyfoon met camera omdat het een handige functie kan zijn om te hebben als je wilt communiceren met de baby als je niet in de buurt bent en om de baby te kalmeren als hij of zij huilt.

Opladen van de babyfoon

Het is belangrijk om letten op hoe de babyfoon opgeladen moet worden bij het kopen van een babyfoon met camera omdat dit kan bepalen hoe gemakkelijk het is om de babyfoon te gebruiken en hoe lang deze mee kan gaan. Sommige babyfoons werken op batterijen, wat betekent dat ze af en toe vervangen moeten worden en dat ze niet altijd aan staan wanneer ze niet opgeladen zijn. Andere babyfoons hebben een oplaadbare batterij, wat betekent dat ze opgeladen kunnen worden wanneer ze leeg zijn en dat ze continu aan kunnen blijven staan zolang ze opgeladen zijn.

Het is aan te raden om te zoeken naar een babyfoon met een oplaadbare batterij, omdat dit gemakkelijker is en ook beter voor het milieu is dan het blijven kopen van nieuwe batterijen. Het is ook belangrijk om te letten op hoe lang de babyfoon mee kan gaan op een volle lading en hoe gemakkelijk het is om de babyfoon op te laden. Sommige babyfoons hebben bijvoorbeeld een USB-oplaadfunctie, wat betekent dat ze opgeladen kunnen worden via een computer of een andere USB-poort. Dit kan handig zijn als ouders de babyfoon op verschillende locaties willen gebruiken.

Bereik van de babyfoon

Het is belangrijk om letten op het bereik van de babyfoon bij het kopen van een babyfoon met camera omdat dit kan bepalen hoe ver ouders van de baby verwijderd kunnen zijn terwijl ze nog steeds toegang hebben tot de babyfoon. Het bereik van een babyfoon kan beïnvloed worden door verschillende factoren, zoals de sterkte van het wifi-signaal, obstakels zoals muren of meubels, en de afstand tussen de babyunit en de ouderunit.

Het is aan te raden om te zoeken naar een babyfoon met een groot bereik, zodat ouders vrijheid hebben om zich te bewegen zonder bang te hoeven zijn dat ze geen toegang meer hebben tot de babyfoon. Sommige babyfoons hebben bijvoorbeeld een bereik van meer dan 300 meter, wat betekent dat ouders in staat zijn om de babyfoon te gebruiken terwijl ze in een andere kamer zijn of zelfs buitenshuis. Het is echter wel belangrijk om te onthouden dat het bereik van een babyfoon afhankelijk is van de specifieke omstandigheden en dat het bereik in de praktijk mogelijk lager kan zijn dan de opgegeven maximale afstand.

Thermometer in de babyfoon

Het is belangrijk om te letten op de thermometer in een babyfoon met camera omdat het kan helpen om de temperatuur in de babykamer te controleren. Dit is vooral belangrijk omdat een te hoge of te lage temperatuur in de babykamer kan leiden tot ongemak voor de baby en mogelijk zelfs tot gezondheidsproblemen. Een thermometer in de babyfoon kan ouders of verzorgers helpen om de temperatuur in de babykamer te monitoren en eventueel aan te passen om ervoor te zorgen dat het comfortabel is voor de baby. Bovendien kan een thermometer in de babyfoon ouders of verzorgers ook helpen om eventuele afwijkingen in de temperatuur op te merken en actie te ondernemen om de situatie te verhelpen.

Is een babyfoon met camera nodig?

Een babyfoon met camera is niet noodzakelijk voor iedereen. Het is aan ouders om te beslissen of ze een babyfoon met camera willen gebruiken of niet, afhankelijk van hun specifieke behoeften en wensen.

Een babyfoon met camera kan een handig hulpmiddel zijn voor ouders die willen kijken naar hun baby terwijl deze slaapt of wanneer ze zich niet in dezelfde ruimte bevinden. De camera kan ouders ook helpen om te zien of de baby in orde is en om eventuele problemen snel op te sporen.

Aan de andere kant kan een babyfoon met camera ook enige zorgen opleveren over de privacy van de baby en de ouders, omdat de camera continu aan staat en beelden kan opnemen. Ouders moeten daarom voorzichtig zijn met het delen van beelden van de baby en ervoor zorgen dat ze de camera op een veilige manier gebruiken.

In het algemeen kan een babyfoon met camera nuttig zijn voor ouders die op zoek zijn naar extra geruststelling en controle, maar het is belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen en ervoor te zorgen dat de babyfoon op een veilige manier wordt gebruikt.

Kan een babyfoon in brand vliegen?

Er is altijd een kans dat elektronische apparatuur, waaronder een babyfoon, in brand kan vliegen als gevolg van een defect of een ander probleem. Dit is echter een zeer zeldzaam fenomeen en de kans dat een babyfoon in brand vliegt is zeer klein.

Er zijn echter wel enkele dingen waar ouders rekening mee kunnen houden om het risico op brand te verminderen:

 • Koop alleen een babyfoon van een gerenommeerde merk en vermijd goedkope of namaakproducten.

 • Lees de handleiding van de babyfoon zorgvuldig en volg alle instructies op, zoals het op een veilige manier opbergen en opladen van de babyfoon.

 • Gebruik alleen de lader die bij de babyfoon is geleverd of een lader die is goedgekeurd door de fabrikant. Gebruik geen universele laders of laders van andere apparaten.

 • Laat de babyfoon nooit te dicht bij een open vuur of andere warmtebronnen liggen.

 • Zorg ervoor dat de babyfoon op een veilige manier wordt opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is.

Door deze stappen te volgen, kunnen ouders het risico op brand met een babyfoon verminderen. Het is altijd belangrijk om alert te blijven en te handelen in geval van een brandgevaar of een brand. Als ouders twijfelen over de veiligheid van de babyfoon, kunnen ze altijd contact opnemen met de fabrikant of een professioneel voor advies.

Veelgestelde vragen

Kan een babyfoon gehackt worden?

Er is altijd een beperkt risico op het hacken van elektronische apparaten, waaronder babyfoons. Dit geldt vooral voor babyfoons die verbonden zijn met het internet en een app gebruiken om afstandsbediening te bieden. Als een hacker toegang kan krijgen tot het apparaat via het internet, kan hij mogelijk het geluid of de videobeelden van de babyfoon op afstand bekijken of zelfs manipuleren.

Er zijn echter een aantal dingen die je kunt doen om het risico op hacking te verkleinen:

 • Zorg ervoor dat je een sterk en uniek wachtwoord gebruikt voor je babyfoon en wijzig dit regelmatig.

 • Gebruik alleen babyfoons van betrouwbare merken die bekend staan om hun beveiliging.

 • Zorg ervoor dat je altijd de meest recente software-updates installeert voor je babyfoon, aangezien deze vaak beveiligingsproblemen corrigeren.

 • Overweeg om een babyfoon te kiezen die niet verbonden is met het internet en alleen via een radiofrequentie werkt. Dit vermindert het risico op hacking via het internet.

 • Zorg ervoor dat je de babyfoon niet op openbare wifi-netwerken aansluit.

Door deze maatregelen te nemen, kun je het risico op het hacken van je babyfoon aanzienlijk verminderen.

Hoe ver reikt babyfoon?

De reikwijdte van een babyfoon kan variëren afhankelijk van het type babyfoon en de omgeving waarin het wordt gebruikt. Sommige babyfoons hebben een kortere reikwijdte en werken alleen binnenshuis, terwijl andere babyfoons een grotere reikwijdte hebben en ook buitenshuis kunnen worden gebruikt.

In het algemeen hebben DECT-babyfoons een grotere reikwijdte dan analoge babyfoons, omdat ze gebruikmaken van digitale technologie die interferentie kan verminderen. Sommige DECT-babyfoons hebben een reikwijdte van meer dan 300 meter, terwijl andere babyfoons een reikwijdte hebben van ongeveer 50 meter.

Het is belangrijk om te onthouden dat de reikwijdte van een babyfoon kan worden beïnvloed door obstakels zoals muren en meubels, en door elektronische apparaten zoals routers en mobiele telefoons. Als je op zoek bent naar een babyfoon met een grotere reikwijdte, is het aan te raden om te kiezen voor een DECT-babyfoon en om de babyfoon in een gebied te plaatsen met zo weinig mogelijk obstakels tussen de babyfoon en de ouderunit.

Welke babyfoon zonder straling?

Er zijn verschillende babyfoons op de markt die beweren geen straling te geven, zoals babyfoons die gebruik maken van DECT-technologie of babyfoons die gebruik maken van een aparte basiseenheid en een afstandsbediening zonder camera. DECT-babyfoons gebruiken digitale technologie om de verbinding tussen de basiseenheid en de afstandsbediening te verzorgen, wat betekent dat ze geen straling geven in dezelfde zin als bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Babyfoons met een aparte basiseenheid en afstandsbediening zonder camera werken op een vergelijkbare manier, maar gebruiken vaak een draadloze verbinding zoals Bluetooth om de verbinding tussen de twee te verzorgen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat alle elektronische apparaten, inclusief babyfoons, enige vorm van elektromagnetische straling uitzenden. Het niveau van deze straling is vaak zeer laag en wordt als veilig beschouwd door de overheid en gezondheidsorganisaties. Als je je echter toch zorgen maakt over de mogelijke effecten van elektromagnetische straling op de gezondheid, kun je overwegen om een babyfoon te kiezen die beweert geen straling te geven of een babyfoon te kiezen zonder camera.

Onze favoriet

De Luvion Easy Babyphone is een premium babyfoon met camera die je geruststelling geeft terwijl je je baby in de gaten houdt.

Beste prijs op BOL.com