Beste matras 120x200: Vind hier de 5 beste matrassen 120x200 van 2024

Als je op zoek bent naar een 120x200 matras, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om de beste keuze te maken voor jouw slaapbehoeften. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor soort materiaal je wilt. Er zijn verschillende opties, zoals memory foam, latex of pocketveren, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Bovendien is het ook belangrijk om te overwegen hoe stevig of zacht je het matras wilt hebben. Een ander belangrijk aspect om te overwegen is de houdbaarheid van het matras. Zoek naar matrassen met een goede garantie en reviews van tevreden klanten om ervoor te zorgen dat je een kwalitatief hoogwaardig product koopt. Als je een specifiek budget hebt, is het ook handig om te zoeken naar matrassen in verschillende prijsklassen om te zien wat er beschikbaar is binnen jouw budget. Ten slotte is het ook belangrijk om te overwegen of je specifieke behoeften hebt, zoals het ondersteunen van een rugprobleem of het slapen met een partner die makkelijk beweegt. Door deze factoren in overweging te nemen, kan je een goed geïnformeerde beslissing maken over welk 120x200 matras het beste bij jou past.

Wat zijn de beste matrassen 120x200?

Onze favoriet

De Slaaploods.nl Prince de Luxe® - 120x200 cm - Pocketvering Matras met Koudschuim - Hard - 25 cm dik biedt ultiem slaapcomfort.

 • Comfort
 • Duurzaamheid
 • Prijs

2e beste keuze

Het koudschuim matras van 140x200 cm met een dikte van 17 cm is gemaakt van hoogwaardig HR40-koudschuim.

 • Comfort
 • Duurzaamheid
 • Prijs

3e beste keuze

Deze matras in de maat 120x200 met 7 zones is perfect voor wie op zoek is naar ultiem slaapcomfort.

 • Comfort
 • Duurzaamheid
 • Prijs

Op deze pagina:

Waar zijn de beste matrassen 120x200 op getest?

De beste matrassen 120x200 worden geselecteerd op basis van hun comfort, duurzaamheid en prijs. Er zijn verschillende tests uitgevoerd om deze eigenschappen te beoordelen en de beste matrassen 120x200 worden geselecteerd op basis van hun prestaties in deze tests.

#1
Slaaploods.nl Prince de Luxe - 120x200 cm - Pocketvering Matras met Koudschuim - Hard - 25 cm dik

De Slaaploods.nl Prince de Luxe® - 120x200 cm - Pocketvering Matras met Koudschuim - Hard - 25 cm dik biedt ultiem slaapcomfort voor zij die een stevige ondersteuning verkiezen. Deze matras is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder pocketveren en koudschuim, om een optimale slaapervaring te garanderen. De pocketveren zorgen voor een uitstekende ondersteuning van het lichaam, terwijl het koudschuim een drukverlagend effect heeft en de lichaamstemperatuur reguleert. Het matras is 25 cm dik, wat zorgt voor een extra laag van comfort en ondersteuning.

De Prince de Luxe® matras heeft een hardheid van Hard, wat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een stevig slaapoppervlak. De matras is ook geschikt voor mensen met allergieën, omdat hij hypoallergeen is en voorzien is van een afritsbare en wasbare hoes. Deze matras biedt de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning, en is een uitstekende keuze voor een goede nachtrust. Bestel nu de Slaaploods.nl Prince de Luxe® - 120x200 cm - Pocketvering Matras met Koudschuim - Hard - 25 cm dik en geniet van een perfecte nachtrust!

 • Comfort
 • Duurzaamheid
 • Prijs
Beste prijs op BOL.com

#2
koudschuim matras 140x200 17cm

Het koudschuim matras van 140x200 cm met een dikte van 17 cm is gemaakt van hoogwaardig HR40-koudschuim. Dit materiaal heeft een hoge densiteit en biedt daardoor een uitstekende ondersteuning voor het lichaam. Het matras is voorzien van een ademende en hypoallergene tijk, wat zorgt voor een aangenaam slaapklimaat.

Het matras is geschikt voor zowel zij- als rugslapers, dankzij de medium hardheid van het koudschuim. Het matras is ook voorzien van een verwijderbare en wasbare hoes, wat het gemakkelijk maakt om het matras te onderhouden.

Dankzij het compacte formaat is het matras gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Het matras is ook geschikt voor gebruik op een verstelbare bedbodem.

Al met al biedt dit koudschuim matras van 140x200 cm een comfortabele en ondersteunende slaapervaring voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig matras tegen een betaalbare prijs.

 • Comfort
 • Duurzaamheid
 • Prijs
Beste prijs op BOL.com

#3
Matras - 120x200 - 7 zones

Deze matras in de maat 120x200 met 7 zones is perfect voor wie op zoek is naar ultiem slaapcomfort. De matras is gemaakt van koudschuim, een materiaal dat bekend staat om zijn hoge veerkracht en duurzaamheid. De 7 zones bieden ondersteuning op de juiste plaatsen, wat zorgt voor een gezonde en ontspannen slaaphouding.

De premium plus tijk van de matras zorgt voor extra comfort en een luxe uitstraling. De tijk is afneembaar en wasbaar op 60 graden, wat zorgt voor een hygiënisch en fris slaapklimaat. De matras heeft een hoogte van 15 cm, wat hem geschikt maakt voor verschillende soorten bedden.

Deze matras heeft een zachte hardheid, waardoor hij geschikt is voor mensen die graag op een zacht slaapoppervlak liggen. De combinatie van het koudschuim en de 7 zones zorgt voor een uitstekende drukverdeling, wat resulteert in een heerlijke en ontspannen slaapervaring.

Kortom, deze matras is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en comfortabele matras in de maat 120x200. Bestel nu en geniet van een goede nachtrust!

 • Comfort
 • Duurzaamheid
 • Prijs
Beste prijs op BOL.com

#4
Bedworld Matras koudschuim

De Bedworld Matras koudschuim HR45 - 120x200 - 15 cm matrasdikte Medium ligcomfort is een hoogwaardige matras die zorgt voor een perfecte nachtrust. Deze matras is gemaakt van koudschuim met een HR-waarde van 45, wat betekent dat het materiaal een hoge dichtheid heeft en daardoor erg veerkrachtig en duurzaam is.

De matras heeft een medium ligcomfort, wat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van ondersteuning en zachtheid. Het koudschuim zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie, waardoor de matras koel en droog blijft gedurende de nacht.

De matras heeft een dikte van 15 cm, wat hem geschikt maakt voor verschillende soorten bedden. De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar op 60 graden, wat zorgt voor een hygiënisch en fris slaapklimaat.

De Bedworld Matras koudschuim HR45 - 120x200 - 15 cm matrasdikte Medium ligcomfort biedt uitstekende ondersteuning aan het lichaam en zorgt voor een ontspannen slaapervaring. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen is deze matras een duurzame investering in uw slaapcomfort. Bestel nu en geniet van een perfecte nachtrust!

 • Comfort
 • Duurzaamheid
 • Prijs
Beste prijs op BOL.com

#5
Apollo Bonell Binnenvering Matras

De Apollo Bonell Binnenvering Matras 120x200 - Medium is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele matras met een goede ondersteuning. Deze matras is voorzien van Bonell binnenvering, wat zorgt voor een stabiele ondersteuning van het lichaam en een gelijkmatige drukverdeling over de matras.

De matras heeft een medium hardheid, wat betekent dat hij geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van zachtheid en ondersteuning. De matras is 20 cm dik, wat zorgt voor een comfortabel slaapoppervlak.

De hoes van de matras is afneembaar en wasbaar op 60 graden, waardoor de matras gemakkelijk schoon te houden is en een hygiënisch slaapklimaat bevordert.

De Apollo Bonell Binnenvering Matras 120x200 - Medium biedt uitstekende ondersteuning en comfort en is een uitstekende keuze voor een goede nachtrust. Bestel nu en geniet van de vele voordelen van deze hoogwaardige matras.

 • Comfort
 • Duurzaamheid
 • Prijs
Beste prijs op BOL.com

Wat is een matras 120 x 200?

Een matras 120 x 200 is een matras met afmetingen van 120 centimeter breed en 200 centimeter lang. Dit formaat matras is geschikt voor éénpersoonsbedden en is vaak geschikt voor mensen die alleen in bed slapen of voor kleinere slaapkamers.

Er zijn verschillende soorten matrassen beschikbaar in dit formaat, waaronder pocketveringmatrassen, traagschuimmatrassen en latexmatrassen. Het is belangrijk om een matras te kiezen die geschikt is voor jouw behoeften en comfortniveau. Bij het kiezen van een matras is het ook belangrijk om rekening te houden met het gewicht van de gebruiker, de houding waarin ze slapen en eventuele gezondheidsproblemen die invloed kunnen hebben op het comfortniveau.

Waar moet je op letten bij het kopen van een matras 120 x 200?

Bij het kopen van een matras 120 x 200 dien je vooral op de volgende dingen te letten:

Ligcomfort

Het is belangrijk om rekening te houden met ligcomfort bij het kopen van een matras 120 x 200 omdat dit bepaalt hoe comfortabel je slaapt en hoe goed je rust krijgt. Een comfortabel matras kan helpen om rugpijn en andere gerelateerde gezondheidsproblemen te verminderen en kan bijdragen aan een beter slaapkwaliteit.

Er zijn verschillende manieren om ligcomfort te beoordelen bij het kopen van een matras, zoals het testen van het matras in de winkel of het lezen van online beoordelingen van andere gebruikers. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het gewicht en de slaaphouding van de gebruiker, aangezien dit kan invloed hebben op het comfortniveau van het matras.

In het algemeen is het belangrijk om te zoeken naar een matras 120 x 200 met een goed ligcomfort om ervoor te zorgen dat je comfortabel slaapt en goed rust krijgt. Dit kan helpen om rugpijn en andere gerelateerde gezondheidsproblemen te verminderen en kan bijdragen aan een beter slaapkwaliteit

Stabiliteit

Stabiliteit is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kopen van een matras 120 x 200 omdat dit kan bepalen hoe goed het matras ondersteunt en hoe comfortabel het is om op te slapen. Een stabiel matras kan helpen om rugpijn en andere gerelateerde gezondheidsproblemen te verminderen en kan bijdragen aan een beter slaapkwaliteit.

Er zijn verschillende manieren om de stabiliteit van een matras te beoordelen, zoals het testen van het matras in de winkel of het lezen van online beoordelingen van andere gebruikers. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het gewicht en de slaaphouding van de gebruiker, aangezien dit kan invloed hebben op de stabiliteit van het matras.

In het algemeen is het belangrijk om te zoeken naar een matras 120 x 200 met een goede stabiliteit om ervoor te zorgen dat het matras ondersteunt en comfortabel is om op te slapen. Dit kan helpen om rugpijn en andere gerelateerde gezondheidsproblemen te verminderen en kan bijdragen aan een beter slaapkwaliteit.

Type matras

Het is belangrijk om rekening te houden met het type matras bij het kopen van een matras 120 x 200 omdat dit kan bepalen hoe comfortabel het matras is en hoe goed het past bij jouw behoeften en voorkeuren. Er zijn verschillende soorten matrassen beschikbaar, zoals pocketveringmatrassen, traagschuimmatrassen, latexmatrassen en koudschuimmatrassen, en elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Bijvoorbeeld, pocketveringmatrassen zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een stevige ondersteuning en traagschuimmatrassen zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een matras dat zich aanpast aan hun lichaam. Latexmatrassen zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een matras met goede luchtcirculatie en koudschuimmatrassen zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een matras met een lange levensduur.

Het is belangrijk om te onthouden dat het type matras dat het beste werkt voor jou kan variëren afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. Het is daarom verstandig om verschillende matrassen te testen voordat je een aankoop doet om ervoor te zorgen dat je het matras kiest dat het beste bij je past.

Soort slaper

Het is belangrijk om rekening te houden met het soort slaper bij het kopen van een matras 120 x 200 omdat dit kan bepalen hoe comfortabel het matras is en hoe goed het past bij jouw behoeften en voorkeuren. Er zijn verschillende soorten slapers, zoals zijslapers, rugslapers en buikslapers, en elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voorkeuren als het gaat om matrassen.

Bijvoorbeeld, zijslapers hebben vaak behoefte aan een matras met een medium-firm ondersteuning om hun heupen en schouders te ondersteunen en rugslapers hebben vaak behoefte aan een matras met een stevige ondersteuning om hun rug te ondersteunen. Buikslapers hebben vaak behoefte aan een matras met een zachtere ondersteuning om hun heupen en buik te ondersteunen.

Antiallergisch

Het is belangrijk om rekening te houden met anti-allergiekenmerken bij het kopen van een matras 120 x 200 als je gevoelig bent voor allergieën of als je wilt voorkomen dat allergieën worden veroorzaakt door je matras. Allergieën kunnen vervelende symptomen veroorzaken, zoals niezen, jeuk en ademhalingsproblemen, en kunnen leiden tot een slechte nachtrust.

Er zijn verschillende matrassen op de markt met anti-allergiekenmerken, zoals hypoallergene matrassen die speciaal zijn ontworpen om allergieën te verminderen. Deze matrassen zijn vaak gemaakt van materialen die geen stof of andere allergenen bevatten en die gemakkelijk te wassen zijn om allergenen te verwijderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het kiezen van een matras met anti-allergiekenmerken niet garandeert dat je geen allergieën zult ervaren, maar het kan wel helpen om de kans op allergieën te verminderen. Als je gevoelig bent voor allergieën of als je wilt voorkomen dat allergieën worden veroorzaakt door je matras, is het verstandig om te zoeken naar een matras 120 x 200 met anti-allergiekenmerken.

Materiaal tijk

Het is belangrijk om rekening te houden met het materiaal van de tijk bij het kopen van een matras 120 x 200 omdat dit kan bepalen hoe comfortabel het matras is en hoe goed het past bij jouw behoeften en voorkeuren. De tijk van een matras is de stof die het matras omhult en die in contact komt met je huid tijdens het slapen.

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor de tijk van een matras, zoals katoen, lyocell, polyester en microvezel, en elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Bijvoorbeeld, katoen is ademend en absorberend, wat betekent dat het goed is voor de luchtcirculatie en vocht opneemt, terwijl lyocell zacht en ademend is en gemakkelijk te onderhouden is. Polyester is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, terwijl microvezel zacht en ademend is en gemakkelijk te onderhouden is.

Het is belangrijk om te onthouden dat het materiaal van de tijk dat het beste werkt voor jou kan variëren afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. Het is daarom verstandig om te zoeken naar een matras 120 x 200 met een tijk gemaakt van een materiaal dat aan jouw behoeften voldoet.

Type bodem

Er zijn een aantal redenen waarom het belangrijk is om rekening te houden met het type bodem waarop je een matras 120 x 200 gaat gebruiken:

 • Comfort: Het type bodem kan invloed hebben op het comfort van het matras. Bijvoorbeeld, als je een matras op een harde bodem zoals een houten vloer of een lattenbodem legt, kan het matras minder comfortabel aanvoelen dan wanneer het op een boxspring of een pocketveringmatras wordt gelegd.

 • Ondersteuning: Een goed matras moet de juiste ondersteuning bieden voor je rug en het gewicht van je lichaam. Als je een matras op een ondergrond met weinig ondersteuning gebruikt, kan dit leiden tot een slechte nachtrust en zelfs tot rugpijn.

 • Duurzaamheid: Het type bodem kan ook invloed hebben op de duurzaamheid van het matras. Bijvoorbeeld, als je een matras op een lattenbodem legt, kan dit leiden tot snellere slijtage van het matras omdat de latten niet voldoende ondersteuning bieden.

Daarom is het belangrijk om rekening te houden met het type bodem waarop je een matras gaat gebruiken als je een matras 120 x 200 koopt. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat je een matras kiest dat comfortabel, ondersteunend en duurzaam is.

Proefslapen en garantie

Er zijn een aantal redenen waarom het belangrijk is om rekening te houden met proefslapen en garantie bij het kopen van een matras 120 x 200:

 • Comfort: Het is belangrijk om te weten of een matras comfortabel is voordat je er geld aan uitgeeft. Proefslapen biedt de mogelijkheid om een matras te testen voordat je het koopt, zodat je zeker weet dat het comfortabel is voor jou.

 • Garantie: Een matras kan een behoorlijk duur aankoop zijn, dus het is belangrijk om te weten wat de garantie is als er iets misgaat met het matras. Bekijk de garantievoorwaarden zorgvuldig om te weten wat er gedekt is en wat niet.

 • Duurzaamheid: Een goede garantie kan ook aangeven hoe duurzaam een matras is. Als een matras een lange garantie heeft, kan dit betekenen dat de fabrikant vertrouwen heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van het matras.

Daarom is het belangrijk om rekening te houden met proefslapen en garantie bij het kopen van een matras 120 x 200. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat je een matras kiest dat comfortabel en duurzaam is en dat je beschermd bent als er iets misgaat.

Hoe weet je of je een goed matras hebt?

Er zijn een aantal manieren om te bepalen of je een goed matras hebt:

 • Comfort: Een goed matras moet comfortabel zijn voor jou. Dit betekent dat het matras je lichaam op de juiste manier ondersteunt en dat je niet te veel druk voelt op bepaalde delen van je lichaam. Proefslapen is een goede manier om te bepalen of een matras comfortabel is voor jou.

 • Ondersteuning: Een goed matras moet ook de juiste ondersteuning bieden voor je rug en het gewicht van je lichaam. Als je rugpijn hebt of als je merkt dat je moeite hebt om comfortabel te slapen, kan dit wijzen op een gebrek aan ondersteuning van het matras.

 • Duurzaamheid: Een goed matras zal ook duurzaam zijn en niet snel slijten. Bekijk de garantievoorwaarden en de materialen waaruit het matras is gemaakt om te bepalen hoe duurzaam het is.

 • Slaapkwaliteit: Als je een goed matras hebt, zou je merken dat je beter slaapt en minder last hebt van rugpijn of andere comfortproblemen. Als je merkt dat je moeite hebt om in slaap te vallen of dat je vaak wakker wordt gedurende de nacht, kan dit wijzen op een gebrek aan comfort of ondersteuning van het matras.

In samenvatting: een goed matras is comfortabel, biedt de juiste ondersteuning, is duurzaam en leidt tot een goede slaapkwaliteit. Als je merkt dat je last hebt van comfortproblemen of rugpijn tijdens het slapen, kan het nuttig zijn om na te denken over het kopen van een nieuw matras.

Wat voor soort matras is het beste?

Er is geen specifiek type matras dat het beste is voor iedereen, omdat wat comfortabel is voor één persoon, niet noodzakelijk comfortabel is voor iemand anders. Het type matras dat het beste is voor jou hangt af van je persoonlijke voorkeuren en slaapgewoonten, evenals van eventuele medische aandoeningen of rugproblemen die je misschien hebt.

Er zijn een aantal verschillende soorten matrassen op de markt, waaronder:

 • Pocketveringmatrassen: deze matrassen bevatten individuele veren die zijn verpakt in aparte zakjes, wat ervoor zorgt dat ze beter kunnen aanpassen aan de contouren van je lichaam.

 • Schuimmatrassen: deze matrassen zijn gemaakt van verschillende soorten schuim, zoals polyurethaanschuim of memoryfoam. Ze zijn vaak stevig en bieden goede ondersteuning, maar kunnen soms warm aanvoelen.

 • Latexmatrassen: deze matrassen zijn gemaakt van natuurlijk of synthetisch latex en bieden vaak een goede combinatie van comfort en ondersteuning.

 • Luchtmatrassen: deze matrassen zijn opblaasbaar en kunnen worden aangepast aan je voorkeuren door de luchtdruk te veranderen. Ze zijn vaak gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het kiezen van een matras ook afhangt van je slaaphouding. Als je bijvoorbeeld op je zij slaapt, heb je misschien meer ondersteuning nodig dan als je op je rug of buik slaapt. Probeer verschillende matrassen uit voordat je een aankoop doet, en overweeg ook om een matras te kopen met een proefperiode waarbij je het kunt retourneren als het niet bevalt.

Veelgestelde vragen

Is een duur matras beter?

Het is niet noodzakelijk dat een duur matras beter is dan een goedkoper matras. Het is waar dat sommige duurdere matrassen van hogere kwaliteit kunnen zijn en langer meegaan dan goedkopere matrassen, maar dit is niet altijd het geval. Het is belangrijk om te onthouden dat de prijs van een matras niet altijd een indicatie is van de kwaliteit ervan.

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een matras, zoals je slaaphouding, je voorkeuren en eventuele medische aandoeningen of rugproblemen die je misschien hebt. Het is daarom het beste om verschillende matrassen te proberen voordat je een aankoop doet, om te zien wat het beste is voor jou.

Als je op zoek bent naar een duurzame matras, overweeg dan om te kijken naar matrassen met een lange garantie of een proefperiode waarbij je het kunt retourneren als het niet bevalt. Dit kan je helpen om een beter idee te krijgen van de kwaliteit van de matras en of het de investering waard is.

Wat is beter stevig of zacht matras?

Er is geen specifiek type matras dat beter is, stevig of zacht, omdat wat comfortabel is voor één persoon, niet noodzakelijk comfortabel is voor iemand anders. Het type matras dat het beste is voor jou hangt af van je persoonlijke voorkeuren en slaapgewoonten, evenals van eventuele medische aandoeningen of rugproblemen die je misschien hebt.

Als je bijvoorbeeld op je zij slaapt, kan een steviger matras beter zijn omdat het je rug en heupen ondersteunt en je in een neutrale positie houdt. Als je echter op je rug of buik slaapt, kan een zachter matras comfortabeler zijn omdat het de contouren van je lichaam beter volgt.

Het is belangrijk om te onthouden dat het kiezen van een matras ook afhangt van je slaaphouding. Probeer verschillende matrassen uit voordat je een aankoop doet, en overweeg ook om een matras te kopen met een proefperiode waarbij je het kunt retourneren als het niet bevalt. Dit kan je helpen om te bepalen wat het beste is voor jou.

Welke hardheid matras bij rugklachten?

Bij rugklachten kan het kiezen van de juiste hardheid van een matras belangrijk zijn om comfort en ondersteuning te bieden tijdens het slapen. Het is echter niet zo dat één specifieke hardheid het beste is voor iedereen met rugklachten. De juiste hardheid voor jou hangt af van je persoonlijke voorkeuren en slaapgewoonten, evenals van de specifieke rugklachten die je hebt.

Als je bijvoorbeeld op je zij slaapt, kan een steviger matras beter zijn omdat het je rug en heupen ondersteunt en je in een neutrale positie houdt. Als je echter op je rug of buik slaapt, kan een zachter matras comfortabeler zijn omdat het de contouren van je lichaam beter volgt.

Het is belangrijk om te onthouden dat het kiezen van een matras ook afhangt van je slaaphouding. Probeer verschillende matrassen uit voordat je een aankoop doet, en overweeg ook om een matras te kopen met een proefperiode waarbij je het kunt retourneren als het niet bevalt. Dit kan je helpen om te bepalen wat het beste is voor jou.

Onze favoriet

De Slaaploods.nl Prince de Luxe® - 120x200 cm - Pocketvering Matras met Koudschuim - Hard - 25 cm dik biedt ultiem slaapcomfort.

Beste prijs op BOL.com