Synthetisch dekbed: Vind hier de 5 beste synthetische dekbedden van 2024

Als je op zoek bent naar een synthetisch dekbed, dan heb je waarschijnlijk al gehoord van de vele voordelen van synthetische materialen. Synthetische dekbedden zijn gemaakt van materialen zoals microvezel, polyester of acryl en zijn vaak goedkoper dan dekbedden gemaakt van natuurlijke materialen zoals dons of wol. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en kunnen gemakkelijk in de wasmachine en droger gewassen worden. Bovendien zijn synthetische dekbedden vaak hypoallergeen, wat betekent dat ze minder kans hebben om allergieën te veroorzaken.

Er zijn echter ook enkele nadelen aan het gebruik van synthetische dekbedden. Ze kunnen soms minder ademend zijn dan dekbedden gemaakt van natuurlijke materialen, wat kan leiden tot een minder comfortabel nachtrust. Bovendien kunnen sommige synthetische dekbedden een plastische geur hebben, die sommige mensen storend kunnen vinden.

Als je op zoek bent naar een synthetisch dekbed, is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van het materiaal en de vulling. Kies voor een dekbed met een hoge dichtheid van de vulling voor extra comfort en ondersteuning. Bekijk ook de gebruiksaanwijzing en wasvoorschriften om ervoor te zorgen dat het dekbed gemakkelijk te onderhouden is. Door je huiswerk te doen en een goed onderzoek te doen naar de verschillende opties, kun je een synthetisch dekbed vinden dat aan al je behoeften voldoet.

Wat zijn de beste synthetische dekbedden?

Onze favoriet

Anti-stress dekbed Een dekbed wat zich aanpast naar jou. 

 • Duurzaamheid
 • Gewicht
 • Allergievriendelijkheid

2e beste keuze

Het hele jaar door onder één deken slapen? Met het Soulsnooze® dekbed kan het allemaal. 

 • Duurzaamheid
 • Gewicht
 • Allergievriendelijkheid

3e beste keuze

Geniet van een welverdiende nachtrust met dit dekbed uit de Hotel Collectie van Invelux! 

 • Duurzaamheid
 • Gewicht
 • Allergievriendelijkheid

Op deze pagina:

Waar zijn de beste synthetische dekbedden op getest?

De beste synthetische dekbedden worden geselecteerd op basis van hun duurzaamheid, gewicht en allergievriendelijkheid. Er zijn verschillende tests uitgevoerd om deze eigenschappen te beoordelen en de beste synthetische dekbedden worden geselecteerd op basis van hun prestaties in deze tests.

#1
Nice Dreams Anti-Stress Dekbed All Year Dekbed

Nice Dreams Anti-Stress Dekbed is een comfortabel dekbed dat speciaal is ontworpen om stress te verminderen en een betere nachtrust te garanderen. Het dekbed is geschikt voor het hele jaar door dankzij zijn ademende en verkoelende eigenschappen. Bovendien is het dekbed ook anti-snurk, wat betekent dat het kan helpen om snurkgeluid te verminderen en zo een rustigere nachtrust voor beide partners te garanderen. Het dekbed heeft een formaat van 200x200cm, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik op een tweepersoonsbed. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een aangenaam en comfortabel slaapklimaat. Al met al is het Nice Dreams Anti-Stress Dekbed een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en stressverminderend dekbed om beter te kunnen slapen.

 • Duurzaamheid
 • Gewicht
 • Allergievriendelijkheid
Beste prijs op BOL.com

#2
Soulsnooze Luxe Ultra Soft Dekbed 140 x 220

Soulsnooze Luxe Ultra Soft Dekbed is een comfortabel en luxueus dekbed van hotelkwaliteit dat speciaal is ontworpen voor eenpersoonsbedden. Het dekbed heeft een formaat van 140 x 220 cm en is geschikt voor gebruik het hele jaar door dankzij zijn ademende en verkoelende eigenschappen. Bovendien is het dekbed ook anti-allergie, wat betekent dat het geschikt is voor mensen met huisstofmijtallergieën. Het dekbed is gemaakt van ultra zacht materiaal dat zorgt voor een aangenaam en comfortabel slaapklimaat. Al met al is het Soulsnooze Luxe Ultra Soft Dekbed een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en luxueus dekbed van hoge kwaliteit om beter te kunnen slapen.

 • Duurzaamheid
 • Gewicht
 • Allergievriendelijkheid
Beste prijs op BOL.com

#3
Heerlijk Zacht Hotel Collectie Dekbed

De Heerlijk Zacht Hotel Collectie Dekbed is een luxueus en comfortabel dekbed dat is ontworpen om een betere nachtrust te garanderen. Het dekbed is geschikt voor gebruik het hele jaar door dankzij zijn ademende en verkoelende eigenschappen. Bovendien is het dekbed ook anti-allergie, wat betekent dat het geschikt is voor mensen met huisstofmijtallergieën. Het dekbed heeft een formaat van 140x200cm, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik op een eenpersoonsbed. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een aangenaam en comfortabel slaapklimaat. Al met al is het Heerlijk Zacht Hotel Collectie Dekbed een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en luxueus dekbed om beter te kunnen slapen.

 • Duurzaamheid
 • Gewicht
 • Allergievriendelijkheid
Beste prijs op BOL.com

#4
Swedish Sky Luxe Non-Allergisch Wasbaar 4-Seizoenen Dekbed

Swedish Sky Luxe Non-Allergisch Wasbaar 4-Seizoenen Dekbed is een comfortabel en duurzaam dekbed dat speciaal is ontworpen om allergieën te verminderen. Het dekbed is gemaakt van ademende hollevezel, wat betekent dat het kan helpen om de luchtcirculatie te verbeteren en zo een aangenaam en comfortabel slaapklimaat te garanderen. Bovendien is het dekbed ook wasbaar, wat betekent dat het gemakkelijk te onderhouden is en altijd hygiënisch blijft. Het dekbed heeft een formaat van 140x200cm en is geschikt voor gebruik op een eenpersoonsbed. Het is ook geschikt voor gebruik het hele jaar door dankzij zijn 4-seizoenen design. Al met al is het Swedish Sky Luxe Non-Allergisch Wasbaar 4-Seizoenen Dekbed een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel, duurzaam en anti-allergisch dekbed om beter te kunnen slapen.

 • Duurzaamheid
 • Gewicht
 • Allergievriendelijkheid
Beste prijs op BOL.com

#5
Swiss Dekbed

Swiss Dekbed is een luxueus en comfortabel dekbed van hotelkwaliteit dat speciaal is ontworpen om een betere nachtrust te garanderen. Het dekbed heeft een formaat van 200x200cm en is geschikt voor gebruik op een tweepersoonsbed. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een aangenaam en comfortabel slaapklimaat. Bovendien is het dekbed ook ademend en verkoelend, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik het hele jaar door. Al met al is het Swiss Dekbed een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en luxueus dekbed van hoge kwaliteit om beter te kunnen slapen.

 • Duurzaamheid
 • Gewicht
 • Allergievriendelijkheid
Beste prijs op BOL.com

Wat is een synthetisch dekbed?

Een synthetisch dekbed is een dekbed dat gemaakt is van synthetische materialen, zoals polyester of microvezel. Synthetische dekbedden zijn doorgaans licht van gewicht en drogen snel, wat ze ideaal maakt voor mensen die het snel warm hebben of in een vochtige omgeving slapen. Ze zijn ook vaak goedkoper dan dekbedden die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals dons of wol. Een ander voordeel van synthetische dekbedden is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en vaak machinewasbaar zijn.

Waar moet je op letten bij het kopen van een synthetisch dekbed?

Bij het kopen van een synthetisch dekbed dien je vooral op de volgende dingen te letten:

Kwaliteit materiaal

Er zijn een aantal redenen waarom het belangrijk is om op de kwaliteit van het materiaal te letten bij het kopen van een synthetisch dekbed:

 • Comfort: Een goedkope synthetische dekbed kan minder comfortabel zijn dan een dekbed van hogere kwaliteit, omdat het materiaal minder zacht en ademend kan zijn.
 • Duurzaamheid: Een synthetisch dekbed van lage kwaliteit kan snel slijten of vervormen, wat betekent dat je vaker een nieuw dekbed moet kopen. Een dekbed van hogere kwaliteit kan langer meegaan en dus langer meerwaarde bieden.
 • Hygiëne: Een synthetisch dekbed van lage kwaliteit kan gemakkelijker vocht opnemen en kan daardoor sneller gaan stinken of schimmelen. Een dekbed van hogere kwaliteit is vaak beter in staat om vocht af te voeren en kan daardoor hygiënischer zijn.
 • Allergieën: Sommige mensen zijn allergisch voor bepaalde synthetische materialen, zoals polyester. Als je allergisch bent, is het belangrijk om op de kwaliteit van het materiaal te letten en te zoeken naar een dekbed met hypoallergene eigenschappen.

In het algemeen is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van het materiaal bij het kopen van een synthetisch dekbed, omdat dit kan bepalen hoe comfortabel en duurzaam het dekbed is, en hoe hygiënisch het blijft.

Afmetingen

Er zijn een aantal redenen waarom het belangrijk is om op de afmetingen van een synthetisch dekbed te letten:

Comfort: Als het dekbed te klein is, kan het oncomfortabel zijn omdat je voeten of hoofd eruit steken. Als het te groot is, kan het moeilijk zijn om je in het dekbed te bewegen en kan het te warm worden.

Passendheid: Het is belangrijk dat het dekbed past op je bed en dat het goed aansluit op je matras. Als het dekbed te klein is, kan het gaan schuiven of kan het matras zichtbaar zijn. Als het te groot is, kan het moeilijk zijn om het op te maken en kan het lakens en andere beddengoed onder het dekbed verbergen.

Wasbaarheid: Sommige synthetische dekbedden zijn machinewasbaar, maar andere moeten professioneel gereinigd worden. Als het dekbed te groot is voor je wasmachine of te zwaar om zelf te verplaatsen, kan het moeilijker zijn om het te onderhouden.

In het algemeen is het belangrijk om op de afmetingen te letten bij het kopen van een synthetisch dekbed, omdat dit kan bepalen hoe comfortabel het dekbed is, hoe goed het past op je bed en hoe makkelijk het te onderhouden is.

Warmteklasse

Het is belangrijk om rekening te houden met de warmteklasse van een synthetisch dekbed omdat dit bepaalt hoe warm het dekbed is. Synthetische dekbedden zijn gemaakt van materialen zoals polyester of microvezel en zijn doorgaans licht en ademend. Ze zijn een populaire keuze voor mensen die het hele jaar door een constante slaaptemperatuur willen behouden.

Er zijn vijf warmteklassen voor dekbedden: licht, gemiddeld, warm, zeer warm en extra warm. Licht dekbedden zijn geschikt voor mensen die het hele jaar door een koele slaapkamer hebben en graag een licht dekbed willen. Gemiddelde dekbedden zijn geschikt voor mensen die het hele jaar door een gemiddelde slaapkamertemperatuur hebben. Warme dekbedden zijn geschikt voor mensen die het hele jaar door een warme slaapkamer hebben en graag een warmer dekbed willen. Zeer warme dekbedden zijn geschikt voor mensen die het hele jaar door een zeer warme slaapkamer hebben en graag een zeer warm dekbed willen. Extra warme dekbedden zijn geschikt voor mensen die het hele jaar door een zeer warme slaapkamer hebben en graag een extra warm dekbed willen.

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en dat de ideale warmteklasse voor een dekbed afhankelijk is van persoonlijke voorkeuren en de temperatuur in de slaapkamer. Als je het moeilijk vindt om de juiste warmteklasse te kiezen, kan het nuttig zijn om advies te vragen aan een verkoper of om een dekbed te kopen met verschillende lagen die gemakkelijk kunnen worden toegevoegd of verwijderd om de temperatuur aan te passen.

Warmte

Er zijn een aantal redenen waarom het belangrijk is om op de warmte van een synthetisch dekbed te letten:

 • Comfort: Als het dekbed te warm is, kan dit leiden tot overmatig zweten en een oncomfortabel slaapklimaat. Als het dekbed te koud is, kan dit leiden tot een oncomfortabele nachtrust en een lagere kwaliteit van de slaap.
 • Persoonlijke voorkeuren: Sommige mensen hebben het snel warm en prefereren een koeler dekbed, terwijl anderen het snel koud hebben en een warmer dekbed prefereren. Het is belangrijk om een dekbed te kiezen dat aansluit bij je persoonlijke voorkeuren voor een comfortabele nachtrust.
 • Seizoensgebonden gebruik: Als je het dekbed alleen in de winter gebruikt, heb je misschien een warmer dekbed nodig. Als je het dekbed het hele jaar door gebruikt, kan een dekbed met een aanpasbare warmte-isolatie een goede keuze zijn.

In het algemeen is het belangrijk om op de warmte van een synthetisch dekbed te letten, omdat dit kan bepalen hoe comfortabel het dekbed is en of het aansluit bij je persoonlijke voorkeuren voor een comfortabele nachtrust.

Soort tijk

Het soort tijk van een synthetisch dekbed kan van invloed zijn op de gebruiksvriendelijkheid, hygiëne en duurzaamheid van het dekbed. De tijk is het buitenste laagje van het dekbed dat direct in contact komt met je huid tijdens het slapen. Er zijn verschillende soorten tijkmaterialen die gebruikt kunnen worden voor synthetische dekbedden, elk met hun eigen unieke eigenschappen.

Een van de meest populaire tijkmaterialen voor synthetische dekbedden is katoen. Katoenen tijk is ademend, zacht en hypoallergeen, wat het een goede keuze kan maken voor mensen met allergieën of huidproblemen. Synthetische tijkmaterialen zoals polyester en microvezel zijn ook populair. Ze zijn licht, ademend en gemakkelijk te wassen, wat ze een praktische keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijk te onderhouden dekbed.

Er zijn ook dekbedden met tijk van natuurlijke materialen zoals bamboe of zijde. Bamboe is ademend, hypoallergeen en duurzaam, terwijl zijde zacht, glanzend en luxueus aanvoelt. Als je op zoek bent naar een dekbed met een bepaalde look of feel, kan het nuttig zijn om te overwegen welk tijkmateriale het beste aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

Anti allergie

Het is belangrijk om rekening te houden met de anti-allergie eigenschappen van een synthetisch dekbed als je gevoelig bent voor allergieën of huidproblemen. Allergieën kunnen vervelende symptomen veroorzaken, zoals niezen, huidirritatie, hoofdpijn en moeheid. Door een dekbed te kiezen met anti-allergie eigenschappen, kan je helpen om deze symptomen te verminderen en een comfortabeler nachtrust te hebben.

Er zijn verschillende manieren waarop een synthetisch dekbed anti-allergie kan zijn. Sommige dekbedden zijn gemaakt van hypoallergene materialen zoals microvezel of polyester, wat betekent dat ze minder kans hebben om allergieën te veroorzaken. Andere dekbedden zijn behandeld met speciale anti-allergie coating of behandeld met stoffen die huisstofmijt en andere allergieën verminderen.

Als je op zoek bent naar een anti-allergie dekbed, kan het nuttig zijn om te overwegen welke materialen en behandelingen het beste aansluiten bij jouw behoeften en voorkeuren. Het is ook belangrijk om te onthouden dat het regelmatig wassen van een dekbed kan helpen om huisstofmijt, allergieën en andere hygiëneproblemen te verminderen, ongeacht het tijkmateriaal of de behandeling.

Wasbaar

Het is belangrijk om rekening te houden met de wasbaarheid van een synthetisch dekbed omdat dit bepaalt hoe gemakkelijk het dekbed kan worden schoongemaakt. Synthetische dekbedden zijn doorgaans gemakkelijker te wassen dan dekbedden van natuurlijke materialen, omdat ze minder krimpgevoelig en minder vatbaar zijn voor verkleuring.

Er zijn echter nog steeds enkele dingen waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar een wasbaar synthetisch dekbed. Sommige dekbedden zijn alleen afneembaar en kunnen in de wasmachine worden gewassen, terwijl andere dekbedden helemaal niet wasbaar zijn. Als je op zoek bent naar een dekbed dat gemakkelijk te onderhouden is, kan het nuttig zijn om te kiezen voor een dekbed dat volledig wasbaar is in de wasmachine.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de wasinstructies van het dekbed. Sommige dekbedden moeten op een bepaalde temperatuur worden gewassen of mogen alleen op de hand worden gewassen. Als je het moeilijk vindt om de juiste wasinstructies te volgen, kan het nuttig zijn om een dekbed te kiezen dat gemakkelijker te wassen is.

Tenslotte is het belangrijk om te onthouden dat het regelmatig wassen van een dekbed kan helpen om huisstofmijt, allergieën en andere hygiëneproblemen te verminderen. Als je op zoek bent naar een hygiënisch dekbed, kan het nuttig zijn om te kiezen voor een dekbed dat gemakkelijk te wassen is.

Stiksels

Er zijn een aantal redenen waarom het belangrijk is om naar de stiksels van een synthetisch dekbed te kijken voordat je het koopt:

 • Duurzaamheid: Goede stiksels zorgen ervoor dat het dekbed langer meegaat en niet snel uit elkaar valt.
 • Comfort: Goede stiksels zorgen ervoor dat het dekbed soepel en comfortabel aanvoelt, wat kan bijdragen aan een betere nachtrust.
 • Hygiëne: Goede stiksels zorgen ervoor dat het dekbed hygiënisch blijft, omdat ze ervoor zorgen dat vuil en stof niet in het dekbed terechtkomt.
 • Prettig: Goede stiksels zorgen ervoor dat het dekbed er netjes uitziet en dat het niet snel gaat woekeren.

Daarom is het belangrijk om naar de stiksels van een synthetisch dekbed te kijken voordat je het koopt, zodat je zeker weet dat je een dekbed koopt dat duurzaam, comfortabel, hygiënisch en netjes is.

Prijs

Er zijn verschillende redenen waarom je rekening moet houden met de prijs bij het kopen van een synthetisch dekbed.

Ten eerste kan de prijs van een synthetisch dekbed variëren afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal. Een dekbed van hoge kwaliteit zal meestal duurder zijn dan een dekbed van lagere kwaliteit. Dit komt omdat hoogwaardig synthetisch materiaal duurzamer en comfortabeler is dan goedkoper materiaal.

Ten tweede kan de prijs van een synthetisch dekbed ook afhangen van de grootte en het formaat van het dekbed. Een groter dekbed zal meestal duurder zijn dan een kleiner dekbed.

Ten derde kan de prijs ook beïnvloed worden door de merknaam of het merk van het dekbed. Sommige merken zijn bekend om hun hoge kwaliteit producten, wat kan leiden tot een hogere prijs.

Ten slotte kan de prijs van een synthetisch dekbed ook afhangen van de plaats waar je het koopt. Sommige winkels of verkooppunten kunnen duurdere prijzen hebben dan andere, dus het kan de moeite waard zijn om rond te kijken en te vergelijken voordat je een aankoop doet.

In het algemeen is het belangrijk om rekening te houden met de prijs van een synthetisch dekbed, omdat dit kan helpen om ervoor te zorgen dat je een product koopt dat aansluit bij je budget en behoeften. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat het kopen van een dekbed van hoge kwaliteit op de lange termijn waarschijnlijk goedkoper zal zijn, omdat het langer mee zal gaan en comfortabeler zal zijn om onder te slapen.

Wat is beter katoen of synthetisch dekbed?

Er zijn voor- en nadelen aan zowel katoenen als synthetische dekbedden. Katoenen dekbedden zijn meestal ademend en absorberend, wat kan helpen om je koel te houden tijdens de slaap. Ze zijn ook natuurlijk, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Aan de andere kant zijn synthetische dekbedden meestal goedkoper en gemakkelijker te verkrijgen, en ze behouden hun vorm beter. Ze zijn ook vaak hypoallergeen en geschikt voor mensen met huisstofmijtallergieën.

Uiteindelijk hangt het er van af wat voor jou persoonlijk het belangrijkste is. Als je op zoek bent naar iets natuurlijks en ademend, dan kan een katoenen dekbed wellicht beter zijn voor jou. Als je echter op zoek bent naar iets goedkoper of hypoallergeen, dan kan een synthetisch dekbed beter zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en wat voor de een comfortabel is, hoeft voor de ander niet zo te zijn. Het is dus belangrijk om een dekbed te kiezen dat bij jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften past.

Hoe lang gaat een synthetisch dekbed mee?

Het is moeilijk om een specifieke levensduur te geven voor synthetische dekbedden, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals hoe vaak het dekbed wordt gebruikt, hoe goed het wordt onderhouden en hoe goed het is gemaakt. In het algemeen zullen synthetische dekbedden langer meegaan dan natuurlijke materialen, zoals katoen, omdat ze minder vatbaar zijn voor slijtage en vervorming.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat alle dekbedden op den duur slijtage zullen vertonen en dat het verstandig is om regelmatig te inspecteren of het dekbed nog in goede staat is. Als het dekbed begint te vervormen of als de stof pilling begint te vertonen, kan dit een teken zijn dat het tijd is om het dekbed te vervangen. Het is ook belangrijk om het dekbed regelmatig te wassen volgens de aanwijzingen van de fabrikant om de levensduur te verlengen.

Veelgestelde vragen

Kan een synthetisch dekbed in de droger?

Je kunt een synthetisch dekbed in de droger drogen. Het is echter belangrijk om de gebruiksaanwijzing van het dekbed te volgen om te zien of er specifieke instructies zijn voor het drogen van het dekbed. Sommige synthetische dekbedden kunnen op een lage temperatuur in de droger gedroogd worden, terwijl andere alleen op lucht of op een lage temperatuur gedroogd mogen worden. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het dekbed voldoende ruimte heeft in de droger zodat het vrij kan bewegen tijdens het drogen. Als het dekbed te strak in de droger zit, kan het niet voldoende drogen en kan er schade ontstaan aan het dekbed of aan de droger.

Is een synthetisch dekbed warm?

Het is moeilijk om te zeggen of een synthetisch dekbed in het algemeen warmer is dan een ander soort dekbed, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de dikte van het dekbed, de stof, de vulling en de manier waarop het is gemaakt. Sommige synthetische dekbedden kunnen warmer zijn dan andere, afhankelijk van deze factoren.

In het algemeen zijn synthetische dekbedden goed in staat om warmte vast te houden, omdat ze gemaakt zijn van materialen die goed isolerend werken. Dit kan soms betekenen dat ze warmer aanvoelen dan natuurlijke materialen, zoals katoen. Aan de andere kant kunnen synthetische dekbedden ook ademend zijn en helpen om warmte te reguleren, wat kan helpen om je koel te houden tijdens de slaap.

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen anders is en dat wat voor de een warm is, voor de ander misschien niet zo warm is. Het is daarom belangrijk om een dekbed te kiezen dat bij jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften past. Als je het liefst een warmer dekbed wilt, kan het helpen om een dikker dekbed met een synthetische vulling te kiezen. Als je het liefst een koeler dekbed wilt, kan het helpen om een dunner dekbed met een synthetische vulling te kiezen of om een dekbed te kiezen met ademende eigenschappen.

Kan je een synthetisch dekbed goed wassen?

In het algemeen kunnen synthetische dekbedden gewassen worden. Het is echter belangrijk om de wasinstructies van de fabrikant op te volgen om ervoor te zorgen dat het dekbed op de juiste manier wordt gewassen en dat het niet beschadigd raakt tijdens het wasproces.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat synthetische dekbedden vaak groter en zwaarder zijn dan andere beddengoed en dat het soms moeilijk kan zijn om ze in een standaard wasmachine te wassen. Het is daarom misschien verstandig om een professionele wasservice te gebruiken of om het dekbed naar een grotere wasmachine te brengen om het te wassen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het gebruik van te hoge temperaturen of te veel wasmiddel het dekbed kan beschadigen en dat het verstandig is om een mild wasmiddel te gebruiken en het dekbed op een lage of gemiddelde temperatuur te wassen. Als het dekbed na het wassen niet goed droogt, kan het helpen om het te laten drogen in de zon of om het te laten drogen in een droger op een lage temperatuur.

Onze favoriet

Anti-stress dekbed Een dekbed wat zich aanpast naar jou. 

Beste prijs op BOL.com